Nieuwsbrief 11 januari 2021 | Homestudios live!

Geplaatst op 18-02-2021

En we beginnen het jaar met goed nieuws. Eindelijk is het zo ver: vanaf nu is het mogelijk om alle mogelijkheden van je favoriete nog beschikbare, bouwnummers te ontdekken op Mijn Homestudios voor De Weef. Bundel al je woonwensen in persoonlijke woonontwerpen op Mijn Homestudios. Zo krijg je snel inzicht in alle mogelijkheden om van je (misschien wel) nieuwe huis in De Weef een persoonlijk thuis te maken!

Heb je al een koopcontract ondertekend? Dan ontvang je aanvullend op deze nieuwsbrief een aparte mail met een persoonlijke activatiecode waarmee je direct toegang krijgt tot Mijn Homestudios voor kopers. Daar maak je (onder meer) woonontwerpen voor jouw specifieke bouwnummer, heb je de beschikking over een persoonlijke planning en kun je alvast kennismaken met andere toekomstige bewoners van De Weef

Het Homestudios proces
Heb je nog geen optie op één van de woningen van De Weef? Neem dan contact op met één van de makelaars om je voorkeur uit de beschikbare woningen door te geven.

Heb je al een optie op één van de woningen van De Weef? Dan neemt Homestudios na het tekenen van het koopcontract contact op om twee afspraken in te plannen.

Ben je al een van de gelukkige kopers van een appartement? Dan neemt Homestudios binnenkort contact op om een tweetal afspraken te maken.

Vooruitblik op de afspraken
De eerste afspraak vindt online plaats via Microsoft Teams. Tijdens dit gesprek van circa 1 uur is er ruimte om alvast vragen te stellen en zal de woonadviseur je tips geven ter voorbereiding op het gesprek in het Homestudios experience center. Tevens is er tijd om opties zoals indelingsmogelijkheden te bespreken en krijg je alvast een toelichting op de mogelijkheden om het sanitair en tegelwerk in het appartement aan te passen aan jouw persoonlijke wensen.

Voor de tweede afspraak ben je van harte welkom in het Homestudios experience center in Utrecht. Tijdens dat bezoek aan het Homestudios experience center helpen de woonadviseur en andere Homestudios specialisten je bij het maken van keuzes uit alle de beschikbare mogelijkheden voor je woning. Met de juiste expert op het juiste moment, krijg je de beste hulp die er is. Met een Kennisstudio vol informatie, een Inspiratiestudio met elf (!) volledig afgewerkte en ingerichte voorbeeldwoningen, een Kookstudio en een Creatiestudio, brengt een bezoek aan het Homestudios experience center je een stap dichter bij je nieuwe thuis.

  • Nieuwsbrief 11 januari 2021 | Homestudios live!

De Weef, wonen in het gezellige centrum van Helmond

Contactgegevens De Weef

vb&t Makelaars Helmond
Makelaar

vb&t Makelaars Helmond

Broeckx Makelaars
Makelaar

Broeckx Makelaars