Nieuwsbrief 22 december 2020 – stand van zaken

Geplaatst op 18-02-2021

De stand van de verkoop
De verkoop van de 67 appartementen van de Weef verloopt zeer voorspoedig. Momenteel zijn er 40 appartementen verkocht, 13 appartementen in optie en nog slechts 14 beschikbaar. Op onze website is te alle tijden het woningaanbod en de actuele beschikbaarheid te zien. Is je situatie gewijzigd? Heb je alsnog interesse in een van de appartementen? Neem contact op met een van de betrokken makelaars voor meer informatie over de woning, de unieke mogelijkheden en de verkoopprocedure.

Gedetailleerde verkooptekeningen
De afgelopen periode zijn de drie woongebouwen verder bouwkundig en technisch uitgewerkt in een 3-D model en is de omgevingsvergunning reeds aangevraagd. Op basis van deze vergunningstukken is een gedetailleerdere set verkooptekeningen samengesteld. Deze nieuwe set verkooptekeningen vind je op de website bij verkoopdocumentatie.

Planning
Zoals in de laatste nieuwsbrief van oktober vermeld, bevindt het plan zich nog in het goedkeuringstraject. We verwachten dit positief af te kunnen ronden in het nieuwe jaar zodat medio april 2021 gestart kan worden met de bouw. Verder staat voor het begin van 2021 ook de start van het traject bij Homestudios op de planning. Wanneer je jezelf toekomstig bewoner van De Weef mag noemen, neemt Homestudios contact met je op voor een bezoek aan het Homestudios experience center; een prachtige locatie vol inspiratie om van je nieuwe huis in De Weef een thuis te maken.

En last but not least: in 2021 zal de bouw van dit iconische gebouw aan de voet van het Burgemeester Geukerspark van start gaan.

2021 wordt een mooi en dynamisch jaar; wij hebben er zin in. Maar eerst is het tijd om te genieten van de rust tijdens Kerst en oud en nieuw.

Wij wensen je fijne feestdagen en een gezond 2021 toe!

  • Nieuwsbrief 22 december 2020 – stand van zaken

De Weef, wonen in het gezellige centrum van Helmond

Contactgegevens De Weef

vb&t Makelaars Helmond
Makelaar

vb&t Makelaars Helmond

Broeckx Makelaars
Makelaar

Broeckx Makelaars