Stand van de verkoop

Geplaatst op 28-04-2021

Stand Verkoop
Trots kunnen we melden dat 47 van de 67 appartementen zijn verkocht. Hiermee is 70% van de 67 appartementen van de Weef verkocht en is de verkoopdrempel behaald! Voor de overige woningen zijn we nog met diverse optanten in gesprek.

Geplande start bouw
Het vergunningstraject bevindt zich in de afrondende fase. Op 25 februari jongstleden is het bestemmingsplan gepubliceerd. Eind mei verwachten we een onherroepelijke omgevingsvergunning te ontvangen. Het uitvoeringsteam van BAM wonen staat in de startblokken om eind mei te kunnen starten met de inrichting van het bouwterrein en kan er een aanvang worden gemaakt aan de bouw van het iconische gebouw De Weef!

Nog enkele woningen beschikbaar
Er is nog een aantal appartementen te koop, variërend van 77m² tot 136 m² woonoppervlakte. Waaronder het ruime en veelzijdige 3 of 4-kamerappartement type C6 met maar liefst 125m2 woongenot. Deze woning voelt als een luxe hotel dankzij de prachtige master bedroom met inloopkast, de open woonkamer met woonkeuken en de royale buitenruimte variërend van 20m² tot 26m². Prijs vanaf € 499.000,- V.O.N. incl. parkeerplaats.

Of het heerlijke 3-kamerappartement type C5 met 89m2 woongenot. Het appartement beschikt over een gezellige en lichte woonkamer met open keuken en toegang tot balkon.

Verder beschikt dit appartement over een masterbedroom met inloopkast, een tweede slaap- of werkkamer en-suite, badkamer, separaat toilet en inpandige berging. Prijs vanaf € 352.000,- V.O.N. incl. parkeerplaats.

Interesse?
Met het behalen van de verkoopdrempel en het verloop van het vergunningstraject kunnen we met recht zeggen dat wonen in De Weef steeds sneller dichterbij komt. Heb je interesse? Ga dan snel naar de projectsite en/of neem contact op met de betrokken makelaars. Interessant voor snelle beslissers is dat er op dit moment nog geen grondrente hoeft te worden betaald. Meer informatie? Klik hier voor meer informatie over alle woningtypes, de unieke mogelijkheden én de actuele beschikbaarheid.

“Kies je voor de Weef; betekend Start bouw mei 2021 - oplevering eind 2022!”

  • Stand van de verkoop

De Weef, wonen in het gezellige centrum van Helmond

Contactgegevens De Weef

vb&t Makelaars Helmond
Makelaar

vb&t Makelaars Helmond

Broeckx Makelaars
Makelaar

Broeckx Makelaars