Nieuwsbrief 26 juli 2021: stand van verkoop en bouw

Geplaatst op 26-10-2021

Stand verkoop - Nog enkele appartementen beschikbaar
Het gaat nu echt hard met de verkoop: maar liefst 53 appartementen zijn verkocht en een aantal appartementen zijn in optie. Zie jij jezelf ook in een hoogwaardig appartement op de mooiste plek van Helmond wonen? Er is nog een aantal 3-kamerappartementen beschikbaar, met woonoppervlaktes variërend van 77 vierkante meter tot maar liefst 136 vierkante meter met verkoopprijzen vanaf € 320.000,- inclusief eigen parkeerplaats en berging in de garage.

impressies

 

Meer informatie over de beschikbare woningtypes en de betrokken makelaars vind je op deze pagina.

Bouw is gestart
Ondertussen is er ook op de bouwplaats al aardig wat beweging. Wanneer je het centrum van Helmond passeert via de Kanaaldijk Noord of het Burgemeester Geukerspark dan kun je er niet meer omheen. De plek waar het appartementencomplex de Weef wordt gerealiseerd is steeds duidelijker zichtbaar. Het uitvoeringsteam heeft de bouwplaats ingericht; dit is hun stekkie voor de komende anderhalf jaar.

De afgelopen periode hebben er volop graafwerkzaamheden plaatsgevonden voor de bouwput. Na de zomervakantie worden de funderingspalen aangebracht en kan de bouw van de stallingsgarage dan echt beginnen. De werkzaamheden voor de ondergrondse garage nemen circa 3 maanden in beslag om vervolgens te kunnen starten met de ruwbouw van de 3 appartemententorens.

  • Nieuwsbrief 26 juli 2021: stand van verkoop en bouw

De Weef, wonen in het gezellige centrum van Helmond

Contactgegevens De Weef

vb&t Makelaars Helmond
Makelaar

vb&t Makelaars Helmond

Broeckx Makelaars
Makelaar

Broeckx Makelaars