Nieuwsbrief 23 december 2021 - “Bouw in volle gang”

Geplaatst op 11-01-2022

De eerste grote stappen in de realisatie van project De Weef  zijn gezet! In deze nieuwsbrief geven we je graag een korte update én kijken we vooruit naar het nieuwe jaar.

De bouwplaats in beeld
De bouw verloopt voorspoedig! De laatste weken van het jaar heeft de betonstaalvlechter hard gewerkt om de wapening tijdig klaar te krijgen zodat op 16 december de keldervloer gestort en ’s nachts gevlinderd kon worden. Tevens is er een begin gemaakt met het storten van de kelderwanden. In het nieuwe jaar wordt het uitvoeringsteam en de bouwplaats versterkt met de opbouw van de bouwkraan.

foto bouwplaats

Wonen in de Weef
Heb jij of iemand uit je kennissenkring altijd al willen wonen aan het water, in het park én in het centrum? Inmiddels zijn 65 woningen verkocht en nog slechts 2 appartementen van maar liefst 125m² en een balkon van 25m² beschikbaar. Voor meer informatie bezoek de website of neem direct contact op met een van de makelaars, dit is je laatste kans! 

Sluiting tijdens de kerstvakantie
Tijdens de kerstvakantie geniet het uitvoeringsteam van een welverdiende pauze om daarna weer vol energie aan de slag te gaan. Ook BAM Wonen is vanaf vrijdag 24 december tot en met vrijdag 31 december gesloten. 

Op naar een voorspoedig nieuw (bouw) jaar!

foto bouwplaats

Namens het hele projectteam wensen we je een fijne kerst en een gezond 2022!

  • Nieuwsbrief 23 december 2021 -  “Bouw in volle gang”

De Weef, wonen in het gezellige centrum van Helmond

Contactgegevens De Weef

vb&t Makelaars Helmond
Makelaar

vb&t Makelaars Helmond

Broeckx Makelaars
Makelaar

Broeckx Makelaars