Helmond

De drie appartementengebouwen worden onderdeel van het Burgemeester Geukerspark. Dit park ligt in het centrum van Helmond en vormt een belangrijke schakel met de stad. Het centrum van Helmond staat bekend om zijn indrukwekkende kasteel, mooie tentoonstellingen en bijzondere monumenten. Ook op cultureel vlak zit je goed met bijvoorbeeld Theater Speelhuis; de prachtige, monumentale kerk die is verbouwd tot dé culturele hotspot van de stad - waarbij veel oude details intact zijn gelaten. Volgens locals de must-see van Helmond. Ook zijn er tal van leuke terrasjes op de Markt of aan het water. Doordat De Weef op loopafstand van het centrum wordt gerealiseerd, sta je straks binnen enkele minuten midden in de gezelligheid!

Helmond kent verder een verrassend aanbod aan winkels. Naast de bekende winkelketens, zorgen juist de vele ambachtelijke winkels en zelfstandige ondernemers ervoor dat persoonlijke aandacht en Brabantse gezelligheid weer centraal staan. Specialisten op het gebied van o.a. mode, schoenen, parfumerie en lifestyle staan voor je klaar met vakkundig advies. Speciaalzaken op het gebied van fruit, groente, delicatessen en de keurslager laten je proeven en genieten van hun passie en ambacht.

Naast Brabantse gezelligheid heeft Helmond een rijke historie, die nog steeds voelbaar is door de aanwezigheid van een aantal prachtige monumentale gebouwen, zoals de Watertoren, Het Speelhuis, Kasteel Helmond en het gebouwencomplex van Vlisco B.V. – de wereldwijd bekende katoendrukkerij, waar ook de Watertoren onderdeel van uitmaakt. En wie meer van moderne architectuur houdt, kan zich vergapen aan de kubuswoningen van architect Piet Blom. Zie jij jezelf al wonen in Helmond en wil je op de hoogte blijven van het project? Meld je dan aan.

De Weef Helmond “Thuis aan het water, in het park en het centrum”

De Weef Helmond

Time

Reistijd Arrow

Close

Vervoer

  • Auto
  • Openbaar vervoer
  • Fietsen
  • Lopen

Maximale afstand


Arrow

Filters:

Filters wissen Filters wissen
FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

De Weef, wonen in het gezellige centrum van Helmond

Contactgegevens De Weef

vb&t Makelaars Helmond
Makelaar

vb&t Makelaars Helmond

Broeckx Makelaars
Makelaar

Broeckx Makelaars